A.P.M.T. Bruijs
Huisarts

Algemene informatie

Spreekuren:
U kunt dagelijks tussen 8.00 en 15.00 uur bellen voor het maken van een afspraak voor het spreekuur. Donderdag is de praktijk gesloten vanaf 13:00 uur.
Het telefoonnummer is: 070-368.27.38.
Vragen die de assistente stelt zijn om uw klachten in te schatten en vallen onder de medische geheimhoudingsplicht.
U kunt ook on-line een afspraak maken: zie home-page.

Huisbezoek:
Omdat huisbezoek veel tijd kost en thuis ook niet alle onderzoeken gedaan kunnen worden verzoeken wij u zoveel mogelijk naar het spreekuur te komen.
Aanvragen voor huisbezoek kunt u maken voor 10.00 uur.

Telefonisch spreekuur:
Tussen 12:45 en 13:15 en op donderdag van 12:30 tot 12:45 krijgt u mij persoonlijk aan de lijn.
Liefst met korte vragen. Bellen tijdens het gewone spreekuur is niet wenselijk.
U kunt de assistente altijd vragen of ik u terugbel, geef dan u telefoonnummer(s) door waar ik u kan bereiken, dan bel ik u dezelfde dag nog.

Toegang tot uw medische gegevens door huisartsenpost tijdens de coronacrisis.
Tijdens de coronacrisis kan het gebeuren dat u buiten onze openingstijden een huisarts nodig heeft. Dan komt u bij de huisartsenpost. Of u wordt naar de spoedeisende hulp in het ziekenhuis gestuurd. De artsen op de huisartsenpost en spoedeisende hulp willen u snel kunnen helpen. Het is daarom belangrijk dat zij kunnen kijken naar de medische gegevens die uw huisarts van u bijhoudt.

Misschien heeft u ons al laten weten dat de huisartsenpost uw medische gegevens mag bekijken. Maar ruim de helft van de Nederlanders heeft daar nog geen keuze over gemaakt. Tijdens de coronacrisis mogen tijdelijk de medische gegevens van deze patiënten ook worden bekeken door de artsen op de huisartsenpost en spoedeisende hulp. Uw gegevens mogen alleen worden bekeken als u contact heeft met de huisartsenpost of spoedeisende hulp. En u daar op dat moment mondeling toestemming voor geeft. 

Heeft u eerder aangegeven dat u geen toestemming geeft? Dan verandert er niets. Uw medische gegevens zijn nooit te bekijken, ook niet tijdens de coronacrisis.

Persoonlijke keuze vastleggen

Wilt u alsnog een keuze maken of uw gegevens wel of niet mogen worden bekeken op de huisartsenpost? U kunt dit op drie verschillende manieren doen. 

Meer informatie

U vindt meer informatie over de tijdelijke maatregel op de website volgjezorg.nl/corona-opt.

Op volgjezorg.nl kunt u ook zien wie uw medische gegevens heeft bekeken en/of uw keuze voor het beschikbaar stellen van de gegevens van de huisarts aan de huisartsenpost aanpassen of doorgeven.

Privacy.

In onze huisartsenpraktijk kunnen diverse persoonsgegevens van u verwerkt worden. Dit is noodzakelijk om u medisch goed te kunnen behandelen en nodig voor het financieel afhandelen van de behandeling. Daarnaast kan verwerking noodzakelijk zijn voor, bijvoorbeeld, de bestrijding van ernstig gevaar voor uw gezondheid of ter voldoening aan een wettelijke verplichting (bijvoorbeeld het verplicht melden van een besmettelijke ziekte op grond van de Wet Publieke Gezondheid).

 De plichten van de huisartsenpraktijk

De praktijk is volgens de AVG  de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens die in de praktijk plaatsvindt. Aan de plichten die daaruit voortkomen, voldoet de praktijk als volgt:

Uw gegevens worden voor specifieke doeleinden verzameld:

Contactgegevens
APMT Bruijs, Huisarts
Laan van Meerdervoort 781
2564 AG Den Haag

T: 070 368 27 38
E: praktijk@abruijs.nl
BIG: 69020367801
Bij afwezigheid, klik hier

Design: Acadia - Desktop versie